Nagy Dzsenifer (21) – ingatlankezelés-és közvetítés

“A pályázat lehetőséget adott, hogy ne csak terveim legyenek a jövővel kapcsolatban, hanem a vállalkozásomat ténylegesen elindíthassam és működhessem. A pályázat anyagi biztonságot is nyújt a tőkehiányban lévő kezdő vállalkozóknak, lehetőséget teremt valamit alkotni és onnantól kezdve már csak rajtunk múlik, hogy az végül mivé forrja ki magát.
Az anyagi támogatás mellett, a pályázati folyamat segít abban, hogy sok kezdeti akadály áthidalható, rengeteg tapasztalatot lehet gyűjteni a vállalkozói lét mivoltáról, nehézségeiről és előnyeiről. A pályázat során segítő mentorok, felkészítenek arra, amire talán nem számítanánk mi fiatalok, akik még nem sokat tudunk a vállalkozók kötelességeiről es feladatairól. Annyi plusz információt és segítséget nyújtanak, amivel már a pályázat figyelembe vétele nélkül is megkönnyítik az életünket a jövőre nézve, ha már vállalkozói ambícióink vannak.
Fontos megjegyezni, hogy attól, hogy ez a pályázat fiatalok részére szól, a pályázat menete és a felelősség nem kevésbé komoly, tekintve bármelyik másik kisebb pályázatot, így tényleg azoknak ajánlanám, akik felelősséggel és biztos lábon álló tervekkel akarnak belevágni a vállalkozói létbe.”