Takács Krisztina (29) – esküvői led dekoráció

“Esküvői dekorációval foglalkozom, elsősorban LED fényekkel díszítek. Olyan párokkal működöm együtt, akik új dolgokra nyitottak és már nem a konvencionális esküvői díszítés keretein belül szeretnének összeházasodni.
A pályázat révén lehetőségem volt ezeknek a szükséges dekoreszközöknek a megvételére, ami nagy könnyebbség volt, mondhatni emiatt is kezdtem el már most önállóan vállalkozni. A pályázati támogatás által, az eszközeim árát már nem kell kitermelnem, ami lehetővé teszi, hogy reális, piacképes áron adjam a szolgáltatásokat.
Pályázni nem egyszerű, sok papírmunkával és idővel jár, de mindenképpen pozitívnak gondolom. Nagyon várom, hogy az első lezárt üzleti évem után, más pályázatokkal bővíthessem a vállalkozásom, nagyon jónak tartom, hogy ezeknek a lehetőségeknek hála lehetőségem lesz arra is, hogy új munkahelyeket teremtsek majd.
Több ismerősömnek is segítek jelenleg abban, hogy ők is beadják a pályázati kérelmüket, mert hiszek abban, hogy ez egy olyan segítség a magyar vállalkozóknak, amelybe érdemes energiát fektetni!”
Elérhetőség: https://www.facebook.com/weddinglightsszeged/